Секретний інгредієнт зробить котлети неймовірно соковитими: простий рецепт, який завжди вдається

Читать на русском
Автор
Дуже простий і вдалий рецепт
Дуже простий і вдалий рецепт. Фото Meta.ua

Чудовий рецепт соковитих котлет

Ми розповідали, як дуже смачно замаринувати рибу. Тепер ділимось вдалим рецептом перевірених котлет, які завжди виходять соковитими.

Рецептом поділились на порталі "Школа Життя". Ці котлети стануть справжньою окрасою вашого столу. Цей рецепт простий, швидкий, а результат – завжди бездоганний. Секрет соковитості цих котлет — у додаванні в фарш замороженого масла.

Інгредієнти:

  • 500 г м'ясного фаршу (будь-якого типу)
  • 2 шматки білого хліба без кірки
  • 100 г цибулі
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. сметани
  • 2 ст. л. молока (для замочування хліба)
  • сіль та перець до смаку
  • улюблені спеції
  • заморожене вершкове масло (для додавання до фаршу)
  • сухарі (для панірування котлет)

Спосіб приготування:

  1. Зріжте кірки з білого хліба. М'якуш замочіть у молоці на кілька хвилин.
  2. Цибулю подрібніть у блендері разом із часником. Відіжміть хліб від зайвої рідини та додайте його до цибулі та часнику в блендері. Перемішайте до отримання однорідної маси.
  3. Додайте отриману суміш до фаршу, туди ж вбийте яйце, додайте сметану, сіль, перець та улюблені спеції. Ретельно перемішайте фарш до однорідної консистенції.
  4. Для того, щоб котлети вийшли неймовірно соковитими, додайте заморожене вершкове масло, натерте на тертці. Змоченими руками сформуйте котлети бажаного розміру.
  5. Обваляйте котлети в сухарях. Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Обсмажуйте котлети по 4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Викладіть готові котлети на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.

Подавайте котлети з улюбленим гарніром, овочами та зеленню. Також ми ділились рецептом чудового салату.