Усі змішали, відправили до каструлі – і пішли відпочивати: ситна вечеря за пару помахів руки

Читать на русском
Автор
748
Тушкована картопля з м’ясом та овочами
Тушкована картопля з м’ясом та овочами. Фото shuba.life

Дуже просто і неймовірно смачно

Потрібно нагодувати сім’ю, проте немає часу та сил на приготування окремо гарніру, м’ясної страви та салату? У нас є приголомшливий варіант.

Для такої картоплі з м’ясом та овочами вам потрібно буде просто подрібнити всі інгредієнти та відправити на плиту – в результаті ви отримаєте смачну та ситну страву. Така вечеря за рецептом "1 хвилина" сподобається і дорослим, і дітям.

Як приготувати тушковану картоплю з овочами та м’ясом

Інгредієнти:

  • куряче філе стегна – 1 кг;
  • картопля – 5 шт.;
  • капуста – 250 г;
  • болгарський перець – 2 ш.т;
  • цибуля – 2 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • помідори – 4 шт.;
  • часник – 3 зубчики;
  • олія – 3 ст. л.;
  • сіль, перець, зелень на смак.

Спосіб приготування:

  1. У каструлю з товстим дном наливаємо олію і ставимо на вогонь.
  2. М’ясо миємо, нарізаємо великими шматками та перекладаємо в каструлю. На курку шарами викладаємо нарізану півкільцями цибулю і нарізану брусочками моркву. Солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції.
  3. Далі в каструлю відправляємо порізані великим кубиком помідори, картопля, болгарський перець і капусту. Все посипаємо подрібненим часником і знову солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції.
  4. Каструлю накриваємо кришкою, вмикаємо невеликий вогонь і залишаємо на 1,5 години.

Готову страву посипаємо свіжою зеленню, перемішуємо та подаємо до столу. За бажанням можна приготувати до картоплі улюблений салат.