Ситний обід за 10 хвилин: простий рецепт пасти з шинкою та цукіні

Читать на русском
Автор
Як приготувати пасту з шинкою і цукіні Новина оновлена 16 травня 2024, 12:08
Як приготувати пасту з шинкою і цукіні. Фото 1000.menu

Для рецепта вам знадобиться мінімум часу та продуктів

Паста — це універсальна страва, яка може бути приготовлена в багатьох варіаціях і задовольнити різні смакові уподобання. Однак, якщо у вас обмежений час і потрібне швидке, але смачне рішення для обіду чи вечері, рецепт пасти з шинкою та цукіні стане ідеальним вибором.

Його рецептом поділилися на італійському кулінарному каналі YouTube Kazan. Для приготування цієї страви вам знадобиться мінімум часу та продуктів.

Інгредієнти:

  • 200 г пасти;
  • 1 цибулина середнього розміру;
  • 100 г шинки;
  • 200 г цукіні;
  • 150 грамів сметани;
  • 50 г води;
  • пармезан;
  • сіль та перець.

Спосіб приготування:

  1. Поставте готуватися пасту, до стану аль денте.
  2. Візьміть цибулину, почистьте її й дрібно наріжте, потім відправте обсмажуватись на сковорідку.
  3. Шинку наріжте шматочками, а цукіні натріть на тертці у вигляді соломки. Додати їх на сковорідку.
  4. У глибокій мисці змішайте воду, сметану, сіль, перець, інші спеції (за бажанням).
  5. Готову пасту потрібно процідити та викласти на сковорідку. Усі інгредієнти перемішайте.
  6. Готову страву посипте перед подачею пармезаном.
рецепт пасти з шинкою та цукіні

Ця проста, але вишукана страва точно порадує ваших гостей своїм ароматом та смаком. Швидкість її приготування дозволить насолоджуватися спілкуванням за столом, не витрачаючи багато часу на кулінарні труднощі.

"Телеграф" писав, як приготувати розсипчастий рис із томатною пастою. Ця страва виявиться настільки смачною, що ви забудете про плов.