Навіть магазинні пельмені стануть значно смачнішими: вам допоможе звичайнісінька склянка

Читать на русском
Автор
1173
Простий трюк покращить смак пельменів
Простий трюк покращить смак пельменів. Фото today.ua

Чудовий спосіб приготування

Ми розповідали, як особливо смачно приготувати гречку. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможу вам покращити смак пельменів, навіть якщо ви не приготувати їх самотужки, а купили в магазині.

Чи знаєте ви, що додати трохи холодної води під час варіння пельменів може значно покращити їх смак і текстуру? Це простий трюк, який використовують багато досвідчених кухарів, але про який мало хто знає з аматорів. Детально про це розповіли на Pixelinform.

Чому це працює?

Холодна вода створює температурний перепад. Це робить тісто більш м'яким і пишним, а також запобігає його розтріскуванню. Крім того, додаткова рідина ще й допомагає зберегти соковитість фаршу всередині пельменів.

Як варити пельмені

  • Доведіть воду до кипіння і додайте пельмені. Як тільки пельмені спливуть на поверхню, візьміть склянку холодної води і повільно влийте її в каструлю.
  • Варіть пельмені ще 3 хвилини, а потім вийміть їх з каструлі за допомогою шумівки. В результати ви отримаєте м'які та пишні пельмені, які не розвалюються.
  • Фарш всередині буде соковитим та ароматним. Це ніжна та апетитна страва, яка сподобається всім.

Спробуйте цей простий трюк наступного разу, коли будете готувати пельмені, і переконайтеся самі. Він працює також при варінні вареників, манних галушок та інших подібних страв. Також ми розповідали, що робити з медом, на якому з’явилась біла піна.