Яскраві, смачні та корисні: шпинатно-бананові мафіни сподобаються навіть дітям

Читать на русском
Автор
Ефектні, корисні та дуже смачні
Ефектні, корисні та дуже смачні. Фото food.obozrevatel.com

Такі мафіни готуються дуже швидко, їх можна взяти в дорогу

Дітей, як правило, шпинатом не нагодувати. І в такому випадку батьки вдаються до хитрощів, готуючи шпинатні млинці або ж мафіни з цією трав'янистою рослиною.

Випічка виходить ефектного зеленого кольору та смачною. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "julia.g.space.".

Як приготувати шпинатні мафіни

Інгредієнти:

  • банан – 2 шт.;
  • шпинат – 30 г;
  • кисломолочний сир – 90 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • вівсянка – 50 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Вівсянку змішати з розпушувачем, подрібнити у блендері.
  2. Додати туди банани, шпинат, яйця, сир, подрібнити до однорідності.
  3. Форми для мафінів змастити олією.
  4. Наповнити форми отриманим тістом, заповнюючи їх на 2/3 об’єму.
  5. Випікати мафіни у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хвилин до золотистості.
  6. Дочекатися, поки десерт вистигне та можна подавати до столу.

Раніше ми писали, як приготувати ефектний пиріг до чаю. Він виходить ефектним та смачним.