Яскраві, смачні та корисні: шпинатно-бананові мафіни сподобаються навіть дітям
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ефектні, корисні та дуже смачні](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/6d/d68f2aa9-d70b7298f1d7b973d97b01e7ecc9c6d1.jpg?v=1223_1)
Такі мафіни готуються дуже швидко, їх можна взяти в дорогу
Дітей, як правило, шпинатом не нагодувати. І в такому випадку батьки вдаються до хитрощів, готуючи шпинатні млинці або ж мафіни з цією трав'янистою рослиною.
Випічка виходить ефектного зеленого кольору та смачною. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "julia.g.space.".
Як приготувати шпинатні мафіни
Інгредієнти:
- банан – 2 шт.;
- шпинат – 30 г;
- кисломолочний сир – 90 г;
- яйця – 2 шт.;
- вівсянка – 50 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
Спосіб приготування:
- Вівсянку змішати з розпушувачем, подрібнити у блендері.
- Додати туди банани, шпинат, яйця, сир, подрібнити до однорідності.
- Форми для мафінів змастити олією.
- Наповнити форми отриманим тістом, заповнюючи їх на 2/3 об’єму.
- Випікати мафіни у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хвилин до золотистості.
- Дочекатися, поки десерт вистигне та можна подавати до столу.
Раніше ми писали, як приготувати ефектний пиріг до чаю. Він виходить ефектним та смачним.