Всі гості спитають рецепт цих кабачків: особливо апетитна закуска за копійки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Чудовий рецепт кабачків](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/55/165c5551-89b79accd73e4855ec6f2ca8a695e559.jpg?v=8449_1)
Кабачки з хрусткою сирною скоринкою
Ми розповідали, як приготувати смачний салат "Вінельє". Тепер ділимось рецептом дуже смачних кабачків.
Страва бюджетна, вона стане чудовим доповненням або гарніром до вашого обіду або вечері, або ж самостійним перекусом. Їх навіть на святковий стіл можна поставити — це так смачно, що гості точно спитають рецепт. Як приготувати кабачки з хрусткою сирною скоринкою, розповіли на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- 2 невеликих кабачка (450 г)
- 4 яйця
- сіль та мелений перець
- 100 г твердого сиру
- 15 г зелені петрушки та кропу
- 2 зубчики часнику
- 2 ст. л. борошна
- 2 ст. л. панірувальних сухарів
- 50 мл рослинної олії для смаження
Для часникового соусу:
- 3 ст. л. сметани
- 2 гілочки кропу
- 2 зубчики часнику
- сіль
Спосіб приготування:
- Наріжте кабачки тонкими пластинками або брусочками, покладіть у миску, посоліть, поперчіть кожен шар. Перемішайте руками та залиште на 20 хвилин, щоб пустили сік.
- Збийте яйце виделкою, додайте сіль, перець, дрібно нарізану зелень та тертий сир. Перемішайте. За бажанням можна додати тертий часник.
- Змішайте борошно та панірувальні сухарі. Обваляйте кабачки в цій суміші.
- Вмочіть кабачки в яєчну суміш. Обсмажте з обох боків на олії до золотистої скоринки.
- Готові кабачки викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії. Змішайте сметану, подрібнений кріп, тертий часник та сіль.
Подавайте кабачки в клярі гарячими, поливши часниковим соусом. Також ми ділились рецептом чудового лінивого пирога.