Всі гості спитають рецепт цих кабачків: особливо апетитна закуска за копійки

Читать на русском
Автор
Чудовий рецепт кабачків
Чудовий рецепт кабачків. Фото 24 канал

Кабачки з хрусткою сирною скоринкою

Ми розповідали, як приготувати смачний салат "Вінельє". Тепер ділимось рецептом дуже смачних кабачків.

Страва бюджетна, вона стане чудовим доповненням або гарніром до вашого обіду або вечері, або ж самостійним перекусом. Їх навіть на святковий стіл можна поставити — це так смачно, що гості точно спитають рецепт. Як приготувати кабачки з хрусткою сирною скоринкою, розповіли на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • 2 невеликих кабачка (450 г)
  • 4 яйця
  • сіль та мелений перець
  • 100 г твердого сиру
  • 15 г зелені петрушки та кропу
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. панірувальних сухарів
  • 50 мл рослинної олії для смаження

Для часникового соусу:

  • 3 ст. л. сметани
  • 2 гілочки кропу
  • 2 зубчики часнику
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Наріжте кабачки тонкими пластинками або брусочками, покладіть у миску, посоліть, поперчіть кожен шар. Перемішайте руками та залиште на 20 хвилин, щоб пустили сік.
  2. Збийте яйце виделкою, додайте сіль, перець, дрібно нарізану зелень та тертий сир. Перемішайте. За бажанням можна додати тертий часник.
  3. Змішайте борошно та панірувальні сухарі. Обваляйте кабачки в цій суміші.
  4. Вмочіть кабачки в яєчну суміш. Обсмажте з обох боків на олії до золотистої скоринки.
  5. Готові кабачки викладіть на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії. Змішайте сметану, подрібнений кріп, тертий часник та сіль.

Подавайте кабачки в клярі гарячими, поливши часниковим соусом. Також ми ділились рецептом чудового лінивого пирога.