Цією голландською крихтою наїсться вся родина: рецепт незвичайного сніданку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Такий сніданок розтане у роті
Сезон полуниці у розпалі. Любителі ягоди вже встигли поласувати нею, тепер черга для приготування найрізноманітніших страв із полуницею.
Сьогодні ми зі Shuba поділимося полуничним рецептом голландського млинця з полуницею. Готується він із звичайнісіньких і бюджетних інгредієнтів, запікається в духовці, а в процесі як би "вибухає". Подається він як ситний сніданок або десерт і виходить настільки великим, що нагодувати можна відразу кілька людей.
Як приготувати млинець з полуницею
Інгредієнти на 3 порції:
- яйця курячі — 3 шт.;
- борошно — 100 г;
- молоко 2,5% — 250 мл;
- цукор — 1 ст. л.;
- розпушувач — 1 ст. л.;
- масло вершкове 73% — 4 ст. л.;
- цукор ванільний — до свого смаку;
- полуниця – до свого смаку.
Спосіб приготування:
- У посудині змішуємо борошно, яйця, звичайний та ванільний цукор, молоко. Усі перемішуємо до однорідного стану.
- У ємність для запікання з розтопленим маслом виливаємо тісто і відправляємо все в розігріту до 220 градусів духовку на 20 хвилин. Млинець повинен збільшитись у розмірі. Духовку тим часом відкривати не варто.
- Далі температуру знижуємо до 190 градусів та випікаємо ще 5 хвилин до золотистості.
- Дістаємо млинець із духовки — він має після цього опуститися. Нарізаємо його на порції та прикрашаємо полуницею.
Раніше ми розповідали, як з полуницею приготувати італійську панна коту. Спробуйте і вам точно сподобається.