Ситний борщ "Весняний" із реберцями
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
25 мин
Приготовление
-
6
порций
Дуже ситний борщ, цікавий присмак якому надає томатний сік.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
300 г
-
2 шт.
-
50 г
-
1 шт.
-
1 шт.
-
3 шт.
-
200 мл
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
-
2 шт.
Способ приготовления
Варимо реберця, приблизно годину. Тушкуємо буряк, моркву, цибулю (все окремо) на сковорідці. Додаємо картоплю, макарони, тушковані овочі до реберець.Даємо прокипіти 10 хвилин, далі додаємо домашній томатний сік.Сіль, перець, спеції за вашим смаком.Як тільки картопля буде готова, додаємо порізану зелень і яйця.Як і з чим подавати
Подавайте в теплому вигляді зі сметаною.