Салат «Новорічна веселка»

Автор
Салат «Новорічна веселка»
  • 1 ч

    Приготовление

  • 7

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

За смаком цей салат нагадує відомий «Оселедець під шубою», але виглядає набагато цікавіше.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Оселедець ріжемо кубиками і викладаємо на блюдо.Дрібно нарізаємо мариновану цибулю і викладаємо її на оселедець.Зверху змащуємо трохи майонезом.Картоплю натираємо на дрібній тертці і викладаємо наступним шаром на салат. Трохи солимо і змащуємо майонезом. Тепер готуємо інгредієнти для прикраси салату.Дрібно ріжемо зелену цибулю. Моркву натираємо на дрібній тертці. Яйця поділяємо на жовток і білок.Половину білків відкладаємо, вони знадобляться трохи пізніше, а решту білків натираємо на дрібній тертці. Також натираємо жовтки і варений буряк. Відразу після буряка натираємо решту білків.Всі підготовлені інгредієнти викладаємо смужками на салат, чергуючи по кольору.