Крокети з хамоном
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
20 мин
Приготовление
-
4
порции
Рекомендуємо спробувати цю смачну французьку закуску - крокети з хамоном. Впевнені, що така закуска буде дуже доречною для приємного вечора із друзями.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
200 г
-
1 л
-
160 г
-
270 г
-
600 г
-
за смаком
-
2 шт.
-
1 стебло
-
500 мл
Способ приготовления
Хамон нарізати кубиками (5х5 мм), обсмажити на вершковому маслі у глибокій пательні.Додати розмарин, пластівці перцю чилі.Далі частинами закладаємо борошно, перемішуючи, не допускаючи утворення грудочок.Сковороду зніяти з вогню. Влити заздалегідь підігріте молоко. Перемішати до отримання однорідної густої маси.Заготовку для крокет викласти із сковороди, дати охолонути і настоятися впродовж 1 години.З яєць приготувати льезон.Із захололої маси двома ложками сформувати крокети, надаючи їм форми циліндра або кульок, занурити в л’езон і панірувати в сухарях, потім знову - в л’езон і в сухарі. І так - кожен крокет.Крокети обсмажуються до золотистого кольору у фритюрі або в сковородіЯк подавати
Подавайте як закуску.
Смачного!