Крокети з хамоном

Автор
Крокети з хамоном
  • 20 мин

    Приготовление

  • 4

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Рекомендуємо спробувати цю смачну французьку закуску - крокети з хамоном. Впевнені, що така закуска буде дуже доречною для приємного вечора із друзями.

Способ приготовления

Хамон нарізати кубиками (5х5 мм), обсмажити на вершковому маслі у глибокій пательні.Додати розмарин, пластівці перцю чилі.Далі частинами закладаємо борошно, перемішуючи, не допускаючи утворення грудочок.Сковороду зніяти з вогню. Влити заздалегідь підігріте молоко. Перемішати до отримання однорідної густої маси.Заготовку для крокет викласти із сковороди, дати охолонути і настоятися впродовж 1 години.З яєць приготувати льезон.Із захололої маси двома ложками сформувати крокети, надаючи їм форми циліндра або кульок, занурити в л’езон і панірувати в сухарях, потім знову - в л’езон і в сухарі. І так - кожен крокет.Крокети обсмажуються до золотистого кольору у фритюрі або в сковороді

Як подавати

Подавайте як закуску.

Смачного!