Оладки з цукіні та сиром фета: покроковий рецепт
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
50 мин
Приготовление
-
6
порций
Ви готували коли-небудь оладки із цукіні? А знаєте різницю з кабачковими? Оладки кабачкові – ніжні, немов тануть у роті, а оладки з цукіні – щільні і тримають форму. В цьому рецепті оладків з цукіні все гармонійно поєднується: і кремова фета, і три види зелені, і соус з йогурту. Рекомендуємо!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 кг.
-
1 шт.
-
1 шт.
-
120 г.
-
70-80 г.
-
пучок.
-
пучок.
-
для обсмажування.
-
за смаком.
-
за смаком.
-
за смаком.
Способ приготовления
1. Цукіні промити та натерти на крупній тертці. Скласти в друшляк і посолити. Залишити хвилин на 15-20, після чого віджати надлишкову рідину.
2. Перекласти цукіні до глибокої миски. Сюди ж всипати дрібно посічену зелень. Вбити яйце і 1 жовток і просіяти борошно. Додати розкришений сир фета і гарненько все перемішати. Якщо тісто здається вам занадто рідким, підсипте ще борошна.
3. У пательні розігріти трохи рослинної олії і столовою ложкою викласти тісто. Злегка притиснути і обсмажити оладки з двох сторін на середньому вогні до рум’яного, золотисто-коричневого кольору. Готові оладки викладати на паперовий рушник, щоб позбутись зайвого жиру.
4. В якості соусу до гарячих оладок можна подати натуральний густий йогурт без зайвих домішок. За бажання видавити в соус пару зубчиків часнику.
До речі, пшеничне борошно можна замінити повністю на борошно з нуту!