Оладки з цукіні та сиром фета: покроковий рецепт

Автор
Оладки з цукіні та сиром фета: покроковий рецепт
  • 50 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Ви готували коли-небудь оладки із цукіні? А знаєте різницю з кабачковими? Оладки кабачкові – ніжні, немов тануть у роті, а оладки з цукіні – щільні і тримають форму. В цьому рецепті оладків з цукіні все гармонійно поєднується: і кремова фета, і три види зелені, і соус з йогурту. Рекомендуємо!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

1. Цукіні промити та натерти на крупній тертці. Скласти в друшляк і посолити. Залишити хвилин на 15-20, після чого віджати надлишкову рідину.

2. Перекласти цукіні до глибокої миски. Сюди ж всипати дрібно посічену зелень. Вбити яйце і 1 жовток і просіяти борошно. Додати розкришений сир фета і гарненько все перемішати. Якщо тісто здається вам занадто рідким, підсипте ще борошна.

3. У пательні розігріти трохи рослинної олії і столовою ложкою викласти тісто. Злегка притиснути і обсмажити оладки з двох сторін на середньому вогні до рум’яного, золотисто-коричневого кольору. Готові оладки викладати на паперовий рушник, щоб позбутись зайвого жиру.

4. В якості соусу до гарячих оладок можна подати натуральний густий йогурт без зайвих домішок. За бажання видавити в соус пару зубчиків часнику.

До речі

, пшеничне борошно можна замінити повністю на борошно з нуту!

Нехай смакує!