Ви впораєтеся за хвилини: три дієві лайфхаки, як швидко розморозити м’ясо

Читать на русском
Автор
3809
Ці хитрощі стануть у нагоді кожному кулінару Новина оновлена 09 грудня 2023, 17:25
Ці хитрощі стануть у нагоді кожному кулінару. Фото shuba.life

Ви скоротите ваш час на кухні

Важко уявити своє меню без м’ясних продуктів. Ми любимо запечену курочку, ароматні гомілки та хрусткі крильця. А ще готуємо м’ясні салати, супи, найсмачніші борщі з м’ясом — всього і не перелічиш.

Трапляються ситуації, коли з тієї чи іншої причини немає часу розморозити м’ясо. Тоді вам на допомогу прийдуть хитрощі від "УНІАН"

Як швидко розморозити м’ясо в мікрохвильовій печі

Досвідчені кулінари стверджують, що це найшвидший метод розморожування м’яса. Вам потрібно просто викласти шматок тушки у глибоку місткість та включити режим розморожування. Можна вибрати щадний режим готування і поставити таймер на 10 хвилин. Через вказаний час ви отримаєте м’який шматочок свинини, яловичини чи курки.

Як швидко розморозити м’ясо без мікрохвильової печі

Якщо ви з якихось причин не хочете користуватися НВЧ-пічкою, то вам допоможе звичайний оцет. Вам необхідно дістати м’ясо з упаковки або пакету, викласти його в миску, полити оцтом рясно і залишити на 10-20 хвилин.

За допомогою цього лайфхака ви розморозите м’ясо навіть швидше, ніж за допомогою мікрохвильової печі. Однак після такого вимочування вам доведеться ретельно вимити тушку, щоб позбутися запаху та присмаку оцту.

Як швидко розморозити м’ясо за допомогою солі

Також ви можете розморозити м’ясо за допомогою звичайної кухонної солі. Розчиніть одну столову ложку продукту в мисці з холодною водою і в цей розчин занурте сире м’ясо на п’ять хвилин. Після цього часу ви можете діставати продукт і починати приготування.

Розморозили м’ясо? Приготуйте з нього ідеальний бефстроганов за рецептом "Телеграфа".