Раз-два — і ви вже їсте: ситний сніданок "з нічого"

Читать на русском
Автор
611
Рецепт для любителів поспати вранці
Рецепт для любителів поспати вранці. Фото today.ua

Такий бутерброд точно вас здивує

Навіть досвідчені кулінари рано чи пізно задаються питанням, що приготувати на сніданок — адже він має бути ситним, смачним та швидким у приготуванні. І якщо набридли навіть пишні оладки та незвичайний омлет, пропонуємо поекспериментувати.

Сьогодні разом із Today ми приготуємо ситний гарячий бутерброд. З простих продуктів всього за пару хвилин ми приготуємо смачний і ситний сніданок. Ви точно забудете про голод до обіду.

Як приготувати гарячий бутерброд на сковороді

Інгредієнти:

  • два шматки тостового хліба;
  • 1 яйце;
  • 50 г твердого сиру;
  • 2 ч. л. рослинної олії;
  • пару шматочків шинки або будь-якої іншої нарізки;
  • сіль, чорний мелений перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Сир натираємо на тертці. Шинку нарізаємо за розміром хліба тонкими скибочками, за бажанням її можна трохи обсмажити.
  2. Розігріваємо сковороду з олією, вбиваємо яйце, солимо, перчимо і готуємо до готовності.
  3. На яйце відправляємо невелику кількість тертого сиру, викладаємо згори хліб з відривом 0,5 см один від одного. Все готуємо під кришкою хвилину, щоб сир склеїв хліб з яйцем, після чого перевертаємо і зверху додаємо тертий сир, що залишився.
  4. На один бік викладаємо нарізку і готуємо близько хвилини, поки|доки| сир не розплавився.
  5. Складаємо бутерброд навпіл, розрізаємо та подаємо на стіл.

Рекомендуємо також приготувати на сніданок бутерброди з лаваша на сковороді за рецептом "Телеграфа". Ця чудова страва і нагодує вас, і підніме настрій.