Раз-два — і ви вже їсте: ситний сніданок "з нічого"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 611
Такий бутерброд точно вас здивує
Навіть досвідчені кулінари рано чи пізно задаються питанням, що приготувати на сніданок — адже він має бути ситним, смачним та швидким у приготуванні. І якщо набридли навіть пишні оладки та незвичайний омлет, пропонуємо поекспериментувати.
Сьогодні разом із Today ми приготуємо ситний гарячий бутерброд. З простих продуктів всього за пару хвилин ми приготуємо смачний і ситний сніданок. Ви точно забудете про голод до обіду.
Як приготувати гарячий бутерброд на сковороді
Інгредієнти:
- два шматки тостового хліба;
- 1 яйце;
- 50 г твердого сиру;
- 2 ч. л. рослинної олії;
- пару шматочків шинки або будь-якої іншої нарізки;
- сіль, чорний мелений перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Сир натираємо на тертці. Шинку нарізаємо за розміром хліба тонкими скибочками, за бажанням її можна трохи обсмажити.
- Розігріваємо сковороду з олією, вбиваємо яйце, солимо, перчимо і готуємо до готовності.
- На яйце відправляємо невелику кількість тертого сиру, викладаємо згори хліб з відривом 0,5 см один від одного. Все готуємо під кришкою хвилину, щоб сир склеїв хліб з яйцем, після чого перевертаємо і зверху додаємо тертий сир, що залишився.
- На один бік викладаємо нарізку і готуємо близько хвилини, поки|доки| сир не розплавився.
- Складаємо бутерброд навпіл, розрізаємо та подаємо на стіл.
Рекомендуємо також приготувати на сніданок бутерброди з лаваша на сковороді за рецептом "Телеграфа". Ця чудова страва і нагодує вас, і підніме настрій.