Ховайте цю намазку від гостей, інакше з’їдять до останньої крихти
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 3942
Готується просто, з’їдається швидко
Ми готуємо найрізноманітніші закуски на нашій кухні дуже часто. Вони доречні й на святковому столі, і під час сімейного обіду чи вечері. Страва також чудово рятує під час раптового голоду й у разі, якщо гості вже на порозі. Намазка або паштет на шматочку ароматного хліба — завжди відмінний варіант для перекусу.
Разом із Shuba пропонуємо приготувати незвичайну намазку із оселедця із плавленими сирками. Готується вона швидко із продуктів, які точно знайдуться у вас у холодильнику чи найближчому магазині. Якщо ви любите оселедець, вам точно сподобається ця намазка. Тільки обов’язково виберіть великі кісточки з риби, щоб не було сюрпризів, коли ви куштуватимете готову страву.
Як приготувати намазку з оселедця з плавленими сирками
Інгредієнти:
- морква — 1 шт.;
- плавлений сир — 2 шт.;
- оселедець — 1 шт.;
- масло вершкове — 120 г.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуйте потрібні інгредієнти. Оселедець ретельно очистьте від шкірки та кісточок і промийте під проточною водою. Моркву очистьте та наріжте.
- Очищене філе складіть у блендер разом із морквою та плавленим сирком. Усі збийте до однорідного стану.
- Для більш ніжного смаку намазки додайте до отриманої маси шматочок вершкового масла та повторно збийте до однорідного стану.
Подавайте намазку з оселедця з плавленими сирками із чіабатою за рецептом "Телеграфа". Смачного.