Вам навіть каструлю мити не доведеться: як зварити буряк за 15 хвилин

Читать на русском
Автор
3617
Овоч стане м’яким і не втратить соковитості.
Овоч стане м’яким і не втратить соковитості.. Фото Pixabay

Цей лайфхак заощадить вам час

Буряк – універсальний овоч, без якого важко уявити нашу кухню. З нього ми готуємо улюблений борщ, фантастичні салати та незвичайні намазки.

Єдине, що зупиняє навіть досвідчених кулінарів від приготування страв із буряком – довгий час його приготування. Дуже часто ми не хочемо чекати, поки буряк відвариться і навіть відмовляємося від приготування смакоти. Але існує швидкий і простий спосіб приготування буряків лише за 15 хвилин. Трюк від Ukr.Media дозволить заощадити час і зберегти корисні властивості цього овочу. Вам більше не доведеться довго стояти на кухні та чекати, коли буряк стане готовим.

Як приготувати буряк за 15 хвилин

Вся річ у тому, що для приготування овочів ми використовуємо мікрохвильову піч. Завдяки цьому овоч приготується дуже швидко.

Для початку вимийте буряк, обсушіть його паперовим рушником, відправте в поліетиленовий пакет і проколіть кілька разів, щоб виходила пара. Пакет із буряком відправте в мікрохвильову піч на максимальну потужність. Залежно від розміру овочів вам для приготування знадобиться лише 5-10 хвилин.

Головне в цьому питанні – не перетримати буряк і зберегти його соковитість та характерний смак. Завдяки цьому хитрощі овоч не тільки приготується в рази швидше, але і збереже свої корисні властивості.

Рекомендуємо приготувати шведські м’ясні кульки з буряком за рецептом "Телеграфа". Ця неймовірна страва сподобається всім.