Цей секрет відомий небагатьом: навіщо при приготуванні дерунів хліб
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Близькі точно оцінять цей рецепт
Ароматні, золотисті деруни — одна з улюблених страв. Ми вже стільки рецептів перепробували, що здивувати неможливо.
Однак "Главред" пропонує незвичайний рецепт дерунів на хлібі. Дуже часто їх ще називають бутербродом із картоплею. Ця незвичайна страва точно не залишить байдужою нікого і, можливо, замінить класичний рецепт.
Як готувати деруни на хлібі
Інгредієнти:
- хліб білий — 8 шматочків;
- курячі яйця — 2 шт.;
- картопля — 6 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- сіль, перець — до свого смаку;
- оливкова олія — для смаження.
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо, миємо і натираємо на великій тертці. Віджимаємо її від зайвої вологи, солимо і перемішуємо.
- До підготовленої картоплі додаємо яйця. Перчимо і знову все перемішуємо.
- Чистимо і натираємо на дрібній тертці цибулю. Додаємо до картопляної маси, ретельно перемішуємо до однорідності. Отриману масу викладаємо на хліб.
- Розігріваємо сковороду з оливковою олією та викладаємо ложкою масу, формуючи деруни. Обсмажуємо їх з двох сторін до хрусткої скоринки, потім викладаємо на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
Подаємо деруни гарячими з домашньою сметаною. Виходить дуже смачно.