І салат, і намазка: рецепт, який точно знадобиться після Великодня
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Страва-конструктор із звичайних яєць](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/2d/82fb5a2c-bcc78f6fbfaa56b77c3b8a03f68ac2d2.jpg?v=1760_1)
Ви точно захочете ще й ще
Після Паски залишилися варені яйця і не знаєте, що з них приготувати? Пропонуємо сьогодні незвичайний рецепт страви-конструктора — його можна подавати і як салат, і як намазку.
Разом із Shuba пропонуємо приготувати варіант класичного американського яєчного салату. Готується він просто — вам потрібно зварити яйця, подрібнити їх і перемішати зі спеціями та майонезом. А якщо ви використовуватимете варені яйця, на це підуть лічені хвилини. Подавати цю страву можна також як намазку для бутербродів, сендвічів і тостів.
Як приготувати яєчний салат
Інгредієнти на 3 порції:
- яйця курячі — 3 шт.;
- вершковий сир — 300 г;
- цибуля порей — 1 шт.;
- паприка мелена, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто. Миємо їх під холодною водою, даємо охолонути, чистимо від шкаралупи та дрібно нарізаємо.
- Лук-порей ретельно миємо і чистимо. Дрібно шаткуємо білу частину і трохи зеленою. Відправляємо підготовлений порей до салатника.
- Туди ж викладаємо вершковий сир. Ретельно перемішуємо із цибулею.
- До салатника додаємо підготовлені курячі яйця. Солимо, додаємо паприку, дуже обережно все перемішуємо.
За бажанням можна подавати яєчний салат із домашньою чіабаттою. Вийде смачно.