Рус
Рецепти
Перші страви
Другі страви
Інші страви
Страви для дітей
Салати та закуски
Заправки до салатів
Випічка
Десерти
Соуси
Маринади
Каші
Кляр
Консервація
Соління
Квашення
Сушіння
Желювання
Кандування
Копчення
В'ялення
Варення, джем, пастила
Заморожування
Герметизація
Посол/засолювання
Інгредієнти
Напої
Новини
Шеф-кухарі
Автори
Ми використовуємо
Куки
!
Добре
Топ-рецепти
Перші страви
Пісний борщ з ароматними грибами: рецепт від шеф-кухаря (відео)
Другі страви
Апетитний шніцель "Цезар": яскраве м'ясо на святковий стіл (відео)
Другі страви
Як запекти ребра так, щоб м’ясо спадало з кісток: простий рецепт (відео)
Салати та закуски
Святковий салат з курячих сердечок: гості будуть приємно здивовані
Інші страви
Йогурт можна приготувати вдома без спеціальних пристроїв: простий рецепт (відео)
Популярні рецепти
5
Салати та закуски
Часникові стрілки по-корейськи (відео)
5
Інші страви
Курячі крильця в меді з соєвим соусом
5
Інші страви
Тісто на молочній сироватці
Другі страви
Макарони по-флотські з фаршем на сковороді (відео)
5
Салати та закуски
Лаваш з бринзою
5
Десерти
Паннукакку
5
Десерти
Турецький десерт "Трилече" (відео)
5
Випічка
Тертий пиріг на смальці (відео)
Більше рецептів
Smak-новини
Не "Шарлотка", а "Яблучний переворот": новий рецепт улюбленого пирога
Готується просто, а виглядає розкішно: рецепт закусочного торта з кабачків
Плавлений сир можна приготувати всього з трьох інгредієнтів: ось як це зробити
Лаваш, фарш і кабачок: поєднайте ці інгредієнти — і отримаєте ідеальну вечерю для всієї родини
Більше новин
Автори рецептів
4.4
Олеся Деренівська
Автор рецептів
, 348 рецептів
4.4
Анастасія Ніколаєнко
Автор рецептів
, 351 рецепт
Усі автори
smak.telegraf.com.ua
Рецепти
Консервація
Інгредієнти
Напої
Новини
Шеф-кухарі
Автори
Telegraf
Рецепти
Перші страви
Другі страви
Інші страви
Страви для дітей
Салати та закуски
Заправки до салатів
Випічка
Десерти
Соуси
Маринади
Каші
Кляр
Консервація
Соління
Квашення
Сушіння
Желювання
Кандування
Копчення
В'ялення
Варення, джем, пастила
Заморожування
Герметизація
Посол/засолювання
Інгредієнти
Напої
Новини
Шеф-кухарі
Автори
Telegraf