Трохи секретного інгредієнта – і улюблена шарлотка стане ще й корисною
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1425
Подвоюйте всі інгредієнти – всі проситимуть добавки
Фантастична, ароматна шарлотка — один з улюблених домашніх пирогів. Проста у приготуванні випічка на смак завжди виходить ідеальною.
А якщо додати до випічки трохи сиру — шарлотка стане не лише смачною, а й корисною. Shuba радить перетерти його через сито, щоб пиріг вийшов соковитішим. Таку просту та вишукану шарлотку відразу зметуть зі столу.
Як приготувати шарлотку з яблуками та сиром
Інгредієнти на 2 порції:
- пластівці вівсяні — 50 г;
- сир — 200 г;
- яйця курячі — 2 шт.;
- яблука — 2 шт.;
- розпушувач — 1 ч. л.;
- кориця мелена, цукор ванільний — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Пластівці подрібнюємо до борошна, додаємо яйця і збиваємо протягом 5 хвилин міксером до пишної світлої маси.
- В отриману масу додаємо розпушувач, ванільний цукор та корицю, все ретельно перемішуємо. Туди ж відправляємо сир і борошно, знову все перемішуємо.
- У яблук видаляємо серцевину, нарізаємо м'якуш великими кубиками, додаємо в тісто і перемішуємо.
- Форму змащуємо олією і виливаємо тісто. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 50 хвилин до золотистого кольору.
А щоб улюблена шарлотка довгий час не черствіла, додайте один інгредієнт. Ви насолоджуватиметеся випічкою довше.