Трохи секретного інгредієнта – і улюблена шарлотка стане ще й корисною

Читать на русском
Автор
1427
Такої шарлотки ви ще не куштували
Такої шарлотки ви ще не куштували. Фото tsn.ua

Подвоюйте всі інгредієнти – всі проситимуть добавки

Фантастична, ароматна шарлотка — один з улюблених домашніх пирогів. Проста у приготуванні випічка на смак завжди виходить ідеальною.

А якщо додати до випічки трохи сиру — шарлотка стане не лише смачною, а й корисною. Shuba радить перетерти його через сито, щоб пиріг вийшов соковитішим. Таку просту та вишукану шарлотку відразу зметуть зі столу.

Як приготувати шарлотку з яблуками та сиром

Інгредієнти на 2 порції:

  • пластівці вівсяні — 50 г;
  • сир — 200 г;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • яблука — 2 шт.;
  • розпушувач — 1 ч. л.;
  • кориця мелена, цукор ванільний — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Пластівці подрібнюємо до борошна, додаємо яйця і збиваємо протягом 5 хвилин міксером до пишної світлої маси.
  2. В отриману масу додаємо розпушувач, ванільний цукор та корицю, все ретельно перемішуємо. Туди ж відправляємо сир і борошно, знову все перемішуємо.
  3. У яблук видаляємо серцевину, нарізаємо м'якуш великими кубиками, додаємо в тісто і перемішуємо.
  4. Форму змащуємо олією і виливаємо тісто. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 50 хвилин до золотистого кольору.

А щоб улюблена шарлотка довгий час не черствіла, додайте один інгредієнт. Ви насолоджуватиметеся випічкою довше.