Два інгредієнти – і на столі неймовірний сніданок: рецепт для найзайнятіших
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1173
Раз-два — і блюдо на столі
Пишний і ситний омлет — страва, яку багато хто любить готувати на сніданок. Саме ця страва здатна нас наситити до обіду без зайвої мороки.
Класична страва передбачає у складі яйця та молоко. А ось Тoday пропонує приготувати омлет з яєць і сиру. Такий сніданок виходить ситним та корисним, до того ж в омлет можна додати улюблені овочі. До того ж замість олії можна використовувати вершкове, сир беріть у брикетах, а яйця дістаньте за півгодини до початку приготування.
Як швидко приготувати омлет
Інгредієнти:
- 100 г сиру;
- 3 яйця;
- 2 гілочки петрушки;
- рослинна олія;
- паприка, сіль, чорний мелений перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Зелень дрібно нарізаємо.
- У глибокій мисці збиваємо яйця. Додаємо до них спеції та сир, все ретельно перемішуємо, розбиваючи вилкою грудки. Отримана маса за консистенцією має бути як рідка сметана.
- Розігріваємо сковороду, додаємо олію і виливаємо яєчну суміш. Накриваємо кришкою сковороду та готуємо омлет протягом 15 хвилин.
- Під час приготування омлет можна перевернути на інший бік для золотистої скоринки з двох сторін.
- Готовий омлет прикрашаємо свіжою зеленню та подаємо до столу.
А якщо хочете "побувати" у Нідерландах, спробуйте омлет за рецептом "Телеграф". Саме такою незвичайною стравою снідають у цій країні.