![Суп не потребує багато часу для приготування](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/ba/5d8e3483-d7e26ce3b955adfcafe97ec2b2b8fba1.jpg?v=7933_1)
Дуже ситний, ніжний та ароматний курячий суп
На обід можна приготувати безліч смачних перших страв. Серед них — чеський часниковий супчик або ж насичена овочева солянка.
Сьогодні ж ми пропонуємо рецепт смачного сирного супу по-французьки. Ним з нами поділилися на Facebook-сторінці "Foodfy".
Як приготувати сирний суп по-французьки
- куряче філе — 500 г;
- плавлений сир — 200 г;
- картопля — 400 г;
- цибуля — 150 г;
- морква — 150 г;
- вершкове масло — 180 г;
- лавровий лист — 3 шт.;
- перець горошком — 3 шт.;
- сіль
- чорний мелений перець
- зелень
Спосіб приготування:
- У трилітровій каструлі зварити бульйон.
- М'ясо вийняти, нарізати на невеликі шматочки, відставити в бік.
- Картоплю почистити, нарізати кубиками.
- Цибулю дрібно нарізати.
- Моркву натерти на тертці.
- Плавлений сир натерти на тертці.
- У киплячий бульйон додати картоплю, варити 7 хвилин від моменту закипання.
- На вершковому маслі обсмажити цибулю, додати моркву, посолити, поперчити.
- Засмажку додати в суп, варити 7 хвилин.
- Додати порізане м'ясо, варити до готовності овочів.
- Наприкінці додати плавлений сир, перемішати до його розплавлення та вимкнути вогонь.
- Перед подачею посипати супчик зеленню та додати грінки.
А якщо ви любите супи, рекомендуємо також приготувати суп харчо. Суп виходить ароматним, наваристим із пікантним присмаком