Якщо борщ вже набрид: сирний суп з курячим філе

Читать на русском
Автор
Суп не потребує багато часу для приготування
Суп не потребує багато часу для приготування. Фото Facebook.com

Дуже ситний, ніжний та ароматний курячий суп

На обід можна приготувати безліч смачних перших страв. Серед них — чеський часниковий супчик або ж насичена овочева солянка.

Сьогодні ж ми пропонуємо рецепт смачного сирного супу по-французьки. Ним з нами поділилися на Facebook-сторінці "Foodfy".

Як приготувати сирний суп по-французьки

  • куряче філе — 500 г;
  • плавлений сир — 200 г;
  • картопля — 400 г;
  • цибуля — 150 г;
  • морква — 150 г;
  • вершкове масло — 180 г;
  • лавровий лист — 3 шт.;
  • перець горошком — 3 шт.;
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • зелень

Спосіб приготування:

  1. У трилітровій каструлі зварити бульйон.
  2. М'ясо вийняти, нарізати на невеликі шматочки, відставити в бік.
  3. Картоплю почистити, нарізати кубиками.
  4. Цибулю дрібно нарізати.
  5. Моркву натерти на тертці.
  6. Плавлений сир натерти на тертці.
  7. У киплячий бульйон додати картоплю, варити 7 хвилин від моменту закипання.
  8. На вершковому маслі обсмажити цибулю, додати моркву, посолити, поперчити.
  9. Засмажку додати в суп, варити 7 хвилин.
  10. Додати порізане м'ясо, варити до готовності овочів.
  11. Наприкінці додати плавлений сир, перемішати до його розплавлення та вимкнути вогонь.
  12. Перед подачею посипати супчик зеленню та додати грінки.

А якщо ви любите супи, рекомендуємо також приготувати суп харчо. Суп виходить ароматним, наваристим із пікантним присмаком