Один інгредієнт – і заради таких котлет сім’я відмовиться вечеряти іншими стравами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13315
Їх захочеться знову і знову
При одній тільки згадці про соковиті, ніжні котлети у нас течуть слинки. Однак ця страва не завжди виходить навіть у найдосвідченіших кулінарів — биточки можуть вийти дуже сухими.
Разом із "ТСН" поділимося одним хитрим секретом, завдяки якому ваші котлети вийдуть просто неймовірними. Просто додайте у фарш гірчицю — і ваші неперевершені биточки близькі проситимуть на сніданок, обід та вечерю.
Як приготувати соковиті котлети
Інгредієнти:
- 1 кг фаршу;
- 2 курячі яйця;
- 2 цибулини;
- пару шматочків хліба;
- 100 мл молока;
- зубчик часнику, сіль, перець, зелень до смаку.
- 2 ч. л. гірчиці.
Спосіб приготування:
- Зрізаємо скоринки на хлібі та м’якуш замочуємо в молоці.
- Дрібно нарізаємо цибулю й обсмажуємо її на сковороді в невеликій кількості олії.
- У фарш додаємо смажену цибулю, дрібно нарізаний часник, яйця, віджатий від молока хліб. Все солимо, перчимо, додаємо гірчицю та ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Вимішуємо масу, що вийшла, протягом 10-15 хвилин, потім відбиваємо до однорідної структури.
- З фаршу формуємо котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Обсмажуємо битки на вершковому маслі з обох боків до золотистого кольору.
Раніше ми розповідали, у чому можна панувати котлети. Не тільки сухарі зроблять улюблені биточки смачними.