Один інгредієнт – і заради таких котлет сім’я відмовиться вечеряти іншими стравами

Читать на русском
Автор
13315
Биточки вийдуть неймовірно соковитими та ніжними
Биточки вийдуть неймовірно соковитими та ніжними. Фото pinterest.com

Їх захочеться знову і знову

При одній тільки згадці про соковиті, ніжні котлети у нас течуть слинки. Однак ця страва не завжди виходить навіть у найдосвідченіших кулінарів — биточки можуть вийти дуже сухими.

Разом із "ТСН" поділимося одним хитрим секретом, завдяки якому ваші котлети вийдуть просто неймовірними. Просто додайте у фарш гірчицю — і ваші неперевершені биточки близькі проситимуть на сніданок, обід та вечерю.

Як приготувати соковиті котлети

Інгредієнти:

  • 1 кг фаршу;
  • 2 курячі яйця;
  • 2 цибулини;
  • пару шматочків хліба;
  • 100 мл молока;
  • зубчик часнику, сіль, перець, зелень до смаку.
  • 2 ч. л. гірчиці.

Спосіб приготування:

  1. Зрізаємо скоринки на хлібі та м’якуш замочуємо в молоці.
  2. Дрібно нарізаємо цибулю й обсмажуємо її на сковороді в невеликій кількості олії.
  3. У фарш додаємо смажену цибулю, дрібно нарізаний часник, яйця, віджатий від молока хліб. Все солимо, перчимо, додаємо гірчицю та ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Вимішуємо масу, що вийшла, протягом 10-15 хвилин, потім відбиваємо до однорідної структури.
  4. З фаршу формуємо котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Обсмажуємо битки на вершковому маслі з обох боків до золотистого кольору.

Раніше ми розповідали, у чому можна панувати котлети. Не тільки сухарі зроблять улюблені биточки смачними.