Декілька секретів — і навіть найдешевша кава вийде не гірше, ніж у кав’ярні

Читать на русском
Автор
13770
Кава вийде ідеальною
Кава вийде ідеальною. Фото shuba.life

Від такої кави ви будете в захваті

Важко уявити наше життя без ароматної кави. Ми п’ємо її вранці, в обід, під час побачень із друзями та на ділових зустрічах.

Але чи можна зробити смак кави ще кращою? Ми разом з Рixelinform розповімо, за допомогою яких кулінарних секретів можна приготувати ідеальну каву навіть із бюджетного продукту.

Як покращити смак кави

Не забувайте, що вода з-під крана містить дуже багато домішок. Звичайно, вони можуть зіпсувати навіть найкращу каву. Тому перед приготуванням кави потрібну кількість рідини краще профільтрувати.

Звичайно, зручніше варити каву з меленої кави. Але напій вийде ароматнішим, якщо ви сміляте його самостійно з кавових зерен.

Хочете дізнатися, як п’ють каву гурмани? Вони додають трохи великої морської чи рожевої гімалайської солі. Так смак готового напою стане яскравішим.

Багато хто обходить стороною кленовий сироп, і дарма — він здатний значно покращити смак напою. Навіть невеликої пляшечки вам вистачить на довгий час.

Спробуйте приготувати каву у турці – і ви приємно здивуєтеся результату. Тому було б краще, якби у вас під рукою завжди був цей аксесуар.

Після приготування напою кавову гущу краще не змивати в унітаз. Її можна використовувати у господарстві.