Соковиті котлети за бабусиним рецептом з’їдять разом із тарілкою навіть на святковому столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4239
![Схаменіться, коли тарілка буде порожня](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/c7/8e0f40eb-e0839a4830fa7abb336b2fe314014c7c.jpg?v=7974_1)
Відмінна ідея і до сімейного обіду, і до свята
Без соковитих ароматних котлет складно уявити і сімейний обід, і святковий стіл. Рецептів їхнього приготування — неймовірна безліч, але іноді хочеться мати під рукою перевірений рецепт.
Тому разом зі Smachnonews ми приготуємо котлети за бабусиним рецептом — з мінімумом інгредієнтів. Незважаючи на простоту приготування, ці биточки точно підкорять серце кожного.
Як приготувати соковиті котлети до святкового столу
Інгредієнти на 4 порції:
- 500 г свинячого ошийка;
- 500 г яловичини;
- 5 скибочок батона;
- 2 цибулини;
- 1 яйце;
- сіль та перець до свого смаку;
- вода;
- масло.
Спосіб приготування:
- Батон замочуємо у воді та розминаємо у мисці.
- Батон, м’ясо та очищену цибулю перекручуємо двічі на м’ясорубці. Отриманий фарш солимо, перчимо, додаємо яйце і ретельно перемішуємо.
- Під час вимішування додаємо тричі по 2 столові ложки води. Потім з отриманого фаршу формуємо котлетки.
- Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо котлети. Смажимо їх під кришкою на невеликому вогні 7 – 10 хвилин, потім збільшуємо вогонь і обсмажуємо до коричневої скоринки з обох боків.
Подаємо котлети з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа". Це неймовірно смачно!