Соковиті котлети за бабусиним рецептом з’їдять разом із тарілкою навіть на святковому столі

Читать на русском
Автор
4229
Схаменіться, коли тарілка буде порожня Новина оновлена 27 грудня 2023, 05:10
Схаменіться, коли тарілка буде порожня. Фото shuba.life

Відмінна ідея і до сімейного обіду, і до свята

Без соковитих ароматних котлет складно уявити і сімейний обід, і святковий стіл. Рецептів їхнього приготування — неймовірна безліч, але іноді хочеться мати під рукою перевірений рецепт.

Тому разом зі Smachnonews ми приготуємо котлети за бабусиним рецептом — з мінімумом інгредієнтів. Незважаючи на простоту приготування, ці биточки точно підкорять серце кожного.

Як приготувати соковиті котлети до святкового столу

Інгредієнти на 4 порції:

  • 500 г свинячого ошийка;
  • 500 г яловичини;
  • 5 скибочок батона;
  • 2 цибулини;
  • 1 яйце;
  • сіль та перець до свого смаку;
  • вода;
  • масло.

Спосіб приготування:

  1. Батон замочуємо у воді та розминаємо у мисці.
  2. Батон, м’ясо та очищену цибулю перекручуємо двічі на м’ясорубці. Отриманий фарш солимо, перчимо, додаємо яйце і ретельно перемішуємо.
  3. Під час вимішування додаємо тричі по 2 столові ложки води. Потім з отриманого фаршу формуємо котлетки.
  4. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо котлети. Смажимо їх під кришкою на невеликому вогні 7 – 10 хвилин, потім збільшуємо вогонь і обсмажуємо до коричневої скоринки з обох боків.

Подаємо котлети з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа". Це неймовірно смачно!