Коли майонезу вже забагато: легкий салатик, який доповнить новорічний стіл

Читать на русском
Автор
9997
Для тих, хто стежить за фігурою (фото створене з допомогою ШІ)
Для тих, хто стежить за фігурою (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Щоб не набрати зайві кілограми, варто вибирати некалорійні закуски

Новорічний стіл рясніє м'ясними та майонезними стравами. А цей низькокалорійний салатик стане чудовим доповненням для тих, хто стежить за своєю вагою або дотримується дієти. Він низькокалорійний, але водночас поживний і смачний.

Складові:

  • 100 г свіжих огірків
  • 100 г помідорів чері
  • 100 г моркви
  • 100 г капусти
  • 100 г зелені (петрушка, кріп, базилік)

Для заправки:

  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 1 ст. л. соусу "Теріякі"
  • ароматні трави за смаком — підійдуть "Італійські трави"
  • сіль і перець за смаком

Приготування:

  1. Огірки, помідори помити та нарізати кубиками.
  2. Моркву потерти, капусту нашаткувати
  3. Зелень помити та дрібно нарізати.
  4. У мисці змішати всі складові, складові заправки змішати в окремій посудині та вилити до салату.
  5. Страву можна подавати одразу або лишити в холодильнику на 1-2 години, щоб вона просочилася.

Раніше "Телеграф" розповідав, про рецепт неймовірно смачної дієтичної мімози. Спробуйте — і будете готувати тільки так.