Коли майонезу вже забагато: легкий салатик, який доповнить новорічний стіл
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9997
Щоб не набрати зайві кілограми, варто вибирати некалорійні закуски
Новорічний стіл рясніє м'ясними та майонезними стравами. А цей низькокалорійний салатик стане чудовим доповненням для тих, хто стежить за своєю вагою або дотримується дієти. Він низькокалорійний, але водночас поживний і смачний.
Складові:
- 100 г свіжих огірків
- 100 г помідорів чері
- 100 г моркви
- 100 г капусти
- 100 г зелені (петрушка, кріп, базилік)
Для заправки:
- 1 ст. л. оливкової олії
- 1 ч. л. лимонного соку
- 1 ст. л. соусу "Теріякі"
- ароматні трави за смаком — підійдуть "Італійські трави"
- сіль і перець за смаком
Приготування:
- Огірки, помідори помити та нарізати кубиками.
- Моркву потерти, капусту нашаткувати
- Зелень помити та дрібно нарізати.
- У мисці змішати всі складові, складові заправки змішати в окремій посудині та вилити до салату.
- Страву можна подавати одразу або лишити в холодильнику на 1-2 години, щоб вона просочилася.
Раніше "Телеграф" розповідав, про рецепт неймовірно смачної дієтичної мімози. Спробуйте — і будете готувати тільки так.