Чотири яблука та трохи меду: готуємо улюблений з дитинства десерт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13221
Швидкий рецепт для найзайнятіших
Ароматні запечені в духовці яблука – це чудовий варіант для сніданку або корисного перекусу. Їх можна запікати з сиром, згущеним молоком або з цукром і вершковим маслом, з кленовим сиропом і будь-якими сухофруктами.
Сьогодні ми разом зі Smachnonews запечемо яблука з медом та корицею. Саме таким десертом любила нас побалувати бабуся у дитинстві, ми ж повторимо цю страву.
Як приготувати печені яблука з медом та корицею
Інгредієнти на 4 порції:
- 4 яблука;
- 3 – 4 столові ложки меду;
- підлогу чайної ложки кориці;
- половина чайної ложки ванільного цукру;
- півсклянки будь-яких горіхів;
- 2 столові ложки вершкового або розтопленого кокосового масла.
Спосіб приготування:
- Миємо яблука, кільцем зрізаємо верхівку та ложкою видаляємо серцевину.
- Розтоплюємо в мисці мед, додаємо корицю, ваніль та подрібнені горіхи. В масу додаємо вершкове масло або розтоплене кокосове, все ретельно перемішуємо.
- Приготовленою начинкою наповнюємо кожне яблуко, рівномірно розподіляємо горіхи та мед усередині яблука.
- Деко застилаємо папером для випічки, розмішаємо підготовлені яблука і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на півгодини або до м’якості яблук. Через вказаний час дістаємо яблука з духовки, даємо трохи охолонути та подаємо до столу.
Якщо ж лишилося трохи яблук, рекомендуємо приготувати незвичайний омлет. Такій страві здивуються і дорослі, і діти.