І м’ясо, і гарнір одночасно: смачна і проста вечеря на всю сім’ю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 7384
Класичне поєднання курки з картоплею
Ми розповідали, як приготувати смачні котлети з курячої грудки. Але часто буває, що їсти хочеться, а довго готувати немає ні часу, ні сил. В таких випадках у пригоді точно стане наступний рецепт.
Це дуже швидкий варіант смачної вечері чи обіду, адже все готується в одній каструлі. Рецептом курки з картоплею та овочами поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- Курячі гомілки — 4 шт.
- Картопля — 1 кг
- Цибуля — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Олія — 2 ст. л.
- Спеції — до смаку
- Сіль — до смаку
Спосіб приготування:
- Очистіть цибулю і наріжте її півкільцями. Курячі гомілки посоліть і поперчіть до власного смаку.
- На розігрітій олії обсмажте курячі гомілки до золотистого кольору. Додайте цибулю і обсмажте ще кілька хвилин.
- Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці. Додайте моркву до курки і цибулі і обсмажте ще кілька хвилин.
- Очистіть картоплю і наріжте її невеликими кубиками. Додайте картоплю до курки і овочів.
- Влийте воду, щоб вона покрила картоплю. Додайте улюблені спеції і лавровий лист. Для більш ніжного смаку курки можна додати трохи сметани. Тушкуйте до готовності під кришкою.
Страва виходить апетитна та ароматна. Також ми ділились рецептом смачних бутербродів з оселедцевою намазкою.