Досвідчені кухарі подрібнюють часник без ножа та часнодавки: ось як вони це роблять

Читать на русском
Автор
3045
Ви впораєтеся з проблемою на раз-два
Ви впораєтеся з проблемою на раз-два. Фото Freepik

Вам не доведеться мити зайвий посуд

Кожен кулінар знає, що часник у різних стравах надає їм пікантності та незвичайного смаку. Часто подрібнення часнику обмежується нарізуванням, використанням часнику або терки — це вимагає додаткового часу і створює зайвий посуд для миття.

Щоб прискорити цей процес, хитрі кухарі придумали більш зручний та швидкий спосіб. Саме їм разом із "Главредом" і поділимося.

Як подрібнити часник без тертки, часнику та ножа

Простий і ефективний лайфхак стане для вас справжнім порятунком, адже вам знадобиться мінімум предметів. В результаті ви будете насолоджуватися пікантним смаком страв без особливих турбот.

Для початку ретельно очистьте необхідну кількість зубчиків часнику та відправте їх у щільний поліетиленовий пакет. Можете скористатися звичайним пакетом для зберігання продуктів.

Після цього візьміть кухонний молоток і качалкою і трохи постукайте по часнику. Це важливий момент, щоб отримати ідеально подрібнений продукт.

Після невеликих зусиль ви отримаєте пасту часникової бажаної текстури. Цей хитрий метод не лише заощадить вам час, а й зберегти смакові та ароматичні якості часнику.

А щоб після ароматних часникових страв у вас не було запаху з рота, можна скористатися деякими хитрощами. Так ви зможете їсти часник хоч із ранку.