Пару секунд — і ви вже їсте: як швидко почистити апельсин

Читать на русском
Автор
8207
Все набагато простіше, ніж ви думали раніше
Все набагато простіше, ніж ви думали раніше. Фото Freepik

Ви впораєтеся з проблемою на раз-два-три

Ароматний, соковитий, солодкий апельсин – улюблений багатьма фруктами. Однак до його м’якоті буває не так просто добратися.

Часто це складне і не найприємніше заняття — знімати шкірку з фрукта за допомогою нігтів не дуже й приємно. Разом із "РБК-Україна" поділимося трьома найкращими способами очищення апельсинів. З їх допомогою ви почистите апельсин швидше та легше.

Як легко та швидко очистити апельсин

Для першого способу тонкими круглими скибочками відріжте в апельсина його верхній та нижній кінці. Вам залишається тільки зробити надріз від центру навколо апельсина, щоб розкрити його у вигляді півкола. Далі просто зніміть шкірку та насолоджуйтесь.

Для другого способу зробіть посередині апельсина надріз по всьому колу. Головне тут — обережність: потрібно торкатися лише зовнішнього шару, не розрізаючи м’якуш. Потім вставте ложку або тупий ніж між шкіркою і м'якушем і відокремте їх — і проблема вирішена.

Є ще один спосіб швидкого чищення апельсина. Просто обріжте в апельсині верхній та нижній кінці тонкими круглими скибочками. Навколо зробіть вертикальні надрізи зверху до низу і зніміть шкірку.

Коли очистите апельсин, не викидайте шкірку. Вона вам знадобиться для добрива орхідей.