Навіть найдешевші макарони перетворяться на шикарну вечерю: просто подайте їх із цим соусом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3107
Краще рецепту ви не знайдете
Ситні спагеті з соусом — один із найпопулярніших варіантів для сімейного обіду чи вечері. Скільки б варіантів цієї страви не вигадували винахідливі кулінари, найкращий соус до макаронів – м’ясний.
Сьогодні разом із "УНІАН" такий ніжний соус і приготуємо. З ним улюблені спагеті вийдуть настільки смачними, що близькі скуплять усі макарони у найближчих магазинах. У вас більше не виникне питання, що приготувати до сімейної вечері.
Як приготувати м’ясний соус до спагеті
Інгредієнти:
- фарш м’ясний — 500 г;
- рослинна олія — 1 ст. л.;
- цибуля — 1 шт.;
- часник — 2-3 зубчики;
- сіль — 1 ч. л.;
- перець — 0,5 ч. л.;
- томати свіжі – 0,5 кг (якщо томати у власному соку – 0,5 – 1 л).
Спосіб приготування:
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією та викладаємо в неї фарш. Додаємо дрібно нарізану цибулю та подрібнений часник. На середньому вогні обсмажуємо протягом 20-30 хвилин, періодично помішуючи. Солимо, перчимо на свій смак.
- Свіжі томати або томати у власному соку очищаємо від шкірки, подрібнюємо і додаємо в сковороду з фаршем.
- На невеликому вогні тушкуємо соус до готовності — це піде близько 10 хвилин.
Поки тушкується соус, готуємо улюблений салат. Від такої вечері будуть в захваті усі.