Навіть найдешевші макарони перетворяться на шикарну вечерю: просто подайте їх із цим соусом

Читать на русском
Автор
3107
Цю смакоту ви приготуєте швидко
Цю смакоту ви приготуєте швидко. Фото recept.ua

Краще рецепту ви не знайдете

Ситні спагеті з соусом — один із найпопулярніших варіантів для сімейного обіду чи вечері. Скільки б варіантів цієї страви не вигадували винахідливі кулінари, найкращий соус до макаронів – м’ясний.

Сьогодні разом із "УНІАН" такий ніжний соус і приготуємо. З ним улюблені спагеті вийдуть настільки смачними, що близькі скуплять усі макарони у найближчих магазинах. У вас більше не виникне питання, що приготувати до сімейної вечері.

Як приготувати м’ясний соус до спагеті

Інгредієнти:

  • фарш м’ясний — 500 г;
  • рослинна олія — 1 ст. л.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • часник — 2-3 зубчики;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • перець — 0,5 ч. л.;
  • томати свіжі – 0,5 кг (якщо томати у власному соку – 0,5 – 1 л).

Спосіб приготування:

  1. Розігріваємо сковороду з рослинною олією та викладаємо в неї фарш. Додаємо дрібно нарізану цибулю та подрібнений часник. На середньому вогні обсмажуємо протягом 20-30 хвилин, періодично помішуючи. Солимо, перчимо на свій смак.
  2. Свіжі томати або томати у власному соку очищаємо від шкірки, подрібнюємо і додаємо в сковороду з фаршем.
  3. На невеликому вогні тушкуємо соус до готовності — це піде близько 10 хвилин.

Поки тушкується соус, готуємо улюблений салат. Від такої вечері будуть в захваті усі.