Відмінний спосіб забути про голод до обіду: один інгредієнт — і омлет не впізнати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11613
Друзі захочуть до вас приходити навіть на завтра
Пишний, смачний омлет — чудове рішення для ситного сніданку. Готується він швидко, а подобається всім.
Незважаючи на неймовірну кількість варіантів приготування цієї страви, кулінари вигадують різні варіанти урізноманітнити омлет. "Бабушкині рецепти" пропонують здивувати близьких, додавши до страви трохи мускатного горіха. Один простий інгредієнт — і такий омлет здивує ваших близьких. Якщо не вірите – спробуйте.
Як приготувати омлет із мускатним горіхом
Інгредієнти:
- яйця – 6 шт.;
- оливкова олія – половина чайної ложки;
- молоко – 300 мл;
- сіль – третина чайної ложки;
- твердий сир – 100 г;
- мускатний горіх – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- У глибоку тарілку розбиваємо яйця, солимо і збиваємо в однорідну суміш з допомогою вінчика. Додаємо молоко, все ретельно перемішуємо.
- Твердий сир натираємо на великій тертці та відправляємо у яєчно-молочну суміш. Додаємо мускатний горіх і добре перемішуємо.
- За бажання в яєчну масу додаємо дрібно нарізану зелену цибулю та чорний мелений перець.
- Змащуємо форму для запікання оливковою олією, виливаємо до неї яєчну масу. Відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
А поки омлет запікається, готуємо ароматну каву та насолоджуємося. Смачного!