Пишна "хмаринка" з трьох інгредієнтів: цей сніданок проситимуть щодня

Читать на русском
Автор
55834
Омлет виходить ніжним та повітряним
Омлет виходить ніжним та повітряним. Фото sensatsiya.com

Ідеально для швидкого та ситного сніданку

Пишний і ситний омлет часто готуємо на сніданок. Проста у приготуванні страва здатна наситити нас до обіду і дарує вам необхідний заряд сил на цілий день.

Ми готуємо омлет на сковороді. Якщо ж ви з якихось причин не їсте смажену їжу, рецепт "Сенсації" — саме для вас. Річ у тому, що готувати ми будемо омлет у духовці всього з трьох інгредієнтів. Він виходить повітряним, ніжним і золотистим, не втрачає пишності та не осідає. За бажання його можна прикрасити зеленню або доповнити помідорами чері. Приємний аромат та зовнішній вигляд страви одразу сподобається всій вашій родині. Приготуйте та порадуйте себе та всю свою родину ситним та неймовірним сніданком.

Як приготувати омлет із сиром у духовці

Інгредієнти:

  • яйця – 8 шт.;
  • молоко – 400 мл;
  • твердий сир – 150 г;
  • сіль — до свого смаку;
  • вершкове масло — 5 — 7 г.

Спосіб приготування:

  1. У глибоку миску розбиваємо яйця, сюди вливаємо молоко. Солимо і ретельно збиваємо вінчиком.
  2. Натираємо на тертці твердий сир, відправляємо в масу яєчну і все злегка перемішуємо.
  3. Форму для запікання змащуємо форму вершковим маслом і вливаємо до неї підготовлену яєчну суміш. Відправляємо все в духовку і випікаємо за 200 градусів протягом 35 хвилин.

Поки запікається омлет, готуємо улюблену каву. Такий сніданок запам’ятається вашим близьким.