Дуже ситно і просто: бутерброди по-новому з єврейською намазкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9343
Такі бутерброди виручать і на свято, і для щоденного перекусу підійдуть
Ми розповідали, як можна дуже смачно приготувати млинці. Тепер ділимось рецептом апетитної намазки на бутерброди. Вона підійде як просто на перекус, так і до святкового столу.
Цей популярний рецепт в народі прозвали "єврейським", а на порталі "Господинька" розповіли, як його покращити, щоб стало ще смачніше. Закуска має насичений та гармонійний смак.
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- 1 консерва риби в олії;
- 1 невеликий солоний огірок;
- 1 якісний плавлений сирок;
- майонез для заправки;
- зелена цибуля.
Спосіб приготування:
- Відварюємо два курячі яйця, охолоджуємо і чистимо. Натираємо на тертці.
- Відкриваємо банку рибної консерви. Дістаємо рибу, перебираємо від кісточок, якщо трапляться, і розминаємо виделкою.
- Натираємо на тертці один невеликий солоний огірок. Якщо є зайва вода — трохи віджимаємо.
- З'єднуємо в одному посуді рибу, яйця, огірок. Натираємо туди ж плавлений сир. Перед тим, як натирати, його краще потримати в морозилці хвилин 15.
- Заправляємо майонезом і перемішуємо. Додаємо зелену цибулю, нарізану дрібно.
Готова намазка може добу зберігатися в холодильнику, тож її можна заздалегідь приготувати перед застіллям, що дуже зручно. Також ми ділились рецептом мініатюрних піц.