Дуже ситно і просто: бутерброди по-новому з єврейською намазкою

Читать на русском
Автор
9350
Закуска виходить ситна і надзвичайно апетитна
Закуска виходить ситна і надзвичайно апетитна. Фото shuba.life

Такі бутерброди виручать і на свято, і для щоденного перекусу підійдуть

Ми розповідали, як можна дуже смачно приготувати млинці. Тепер ділимось рецептом апетитної намазки на бутерброди. Вона підійде як просто на перекус, так і до святкового столу.

Цей популярний рецепт в народі прозвали "єврейським", а на порталі "Господинька" розповіли, як його покращити, щоб стало ще смачніше. Закуска має насичений та гармонійний смак.

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 1 консерва риби в олії;
  • 1 невеликий солоний огірок;
  • 1 якісний плавлений сирок;
  • майонез для заправки;
  • зелена цибуля.

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо два курячі яйця, охолоджуємо і чистимо. Натираємо на тертці.
  2. Відкриваємо банку рибної консерви. Дістаємо рибу, перебираємо від кісточок, якщо трапляться, і розминаємо виделкою.
  3. Натираємо на тертці один невеликий солоний огірок. Якщо є зайва вода — трохи віджимаємо.
  4. З'єднуємо в одному посуді рибу, яйця, огірок. Натираємо туди ж плавлений сир. Перед тим, як натирати, його краще потримати в морозилці хвилин 15.
  5. Заправляємо майонезом і перемішуємо. Додаємо зелену цибулю, нарізану дрібно.

Готова намазка може добу зберігатися в холодильнику, тож її можна заздалегідь приготувати перед застіллям, що дуже зручно. Також ми ділились рецептом мініатюрних піц.