Найніжніші котлетки без грама фаршу: цей хитрий рецепт завжди буде під рукою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 41460
Ви здивуєтеся, що так можна було
Один з улюблених нами гарнірів – картопляне пюре. А що робити, якщо приготували його велику кількість і не змогли все з’їсти?
У такому разі пропонуємо з нього приготувати незвичайні котлети. За рецептом Shuba вони виходять із красивою золотистою хрусткою скоринкою, ніжною серединкою та неймовірним смаком – ніхто не повірить, що вони приготовані зі звичайної картоплі. Можливо, вони на смак нагадають вам деруни, але з більш ніжною та однорідною консистенцією.
Як приготувати котлети з картопляного пюре
Інгредієнти на 4 порції:
- картопляне пюре – 400 г;
- борошно пшеничне – 4 ст. л.;
- яйця курячі – 1 шт.;
- олія соняшникова рафінована – 3 ст. л.;
- панірувальні сухарі (можна замінити борошном) — 4 ст. л.;
- сіль, суміш спецій універсальна – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо, миємо, відварюємо до готовності та пюруємо.
- До картопляного пюре додаємо яйце, улюблені спеції та борошно, все ретельно перемішуємо – у результаті має вийти в’язке тісто. З отриманої маси мокрими руками ліпимо невеликі котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо котлети та смажимо їх з обох боків до утворення хрусткої золотистої скоринки.
Подаємо такі котлети з улюбленим салатом. Ви та ваші близькі будуть у захваті.