Діти проситимуть щодня цей сніданок: як приготувати ніжні солоні сирники
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3750
Ви закохаєтеся в смак цих сирників
Сирники — улюблена страва українців. Багато хто чи не щодня готує їх на сніданок і не уявляє свій ранок без них. Солоні сирники також неймовірно смачні, якщо правильно їх приготувати. Вони дуже ніжні та смакують зі сметаною.
Якщо додати до них улюблену зелень, ваші діти будуть в захваті від смаку. Рецептом солоних сирників поділився український кулінар Євген Клопотенко.
Як приготувати солоні сирники
Інгредієнти
- Кисломолочний сир (9% жирності) — 400 г;
- Яйце — 1 шт;
- Борошно — 3 ст. л.;
- Соняшникова олія — 4 ст. л.;
- Кріп — 5 гілочок;
- Сіль — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Сир, яйце і борошно викладаємо в миску та перемішуємо за допомогою виделки чи ложки. Можна також скористатися товкачиком для картоплі.
- Кріп дрібно нарізаємо і додаємо до сирної маси. Насипаємо сіль і ретельно перемішуємо.
- Змащуємо руки водою або олією і формуємо з тіста, яке вийшло, кульки невеликого розміру. Вироби злегка притискаємо і паніруємо в борошні.
- На добре розігріту пательню викладаємо сирники і смажимо по 2-3 хв з кожного боку. Викладаємо вироби на паперові рушники, щоб вони увібрали зайвий жир.
Раніше "Телеграф" розповідав, як зробити сирники особливими за допомогою одного інгредієнта. Ми поділилися незвичайним рецептом.