Замінить навіть олів’є: рецепт пісного салату з гречкою без жодного грама м’яса
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5318
Щойно спробуєте цей салат — захочете їсти його щодня
Пісні страви також можуть бути неймовірно смачними, якщо знати деякі секрети. З простих продуктів можна приготувати неймовірно смачний салат. Раніше ми ділилися рецептом салату з чотирьох інгредієнтів, а тепер розповідаємо, що можна приготувати з гречки.
Ця пісна страва неймовірно смачна. Їсти його можна як теплим, так і холодним. Рецептом салату з гречки поділився український кулінар Євген Клопотенко.
Як приготувати салат з гречкою
Інгредієнти
- Гречка — 250 г;
- Буряковий сік — 200 мл ;
- Солоні огірки — 100 г;
- Перець чилі — 10 г;
- Насіння гарбуза — 1 ст. л.;
- Соняшникової олії (нерафінованої) — 2 ст. л.;
- Листя петрушки — 20 г;
- Сіль на свій смак.
Спосіб приготування
- Вичавлюємо сік з буряка. Якщо немає соковитискача, можна натерти його на тертці. Вичавлюємо після цього буряк через сито.
- Заливаємо гречку буряковим соком. Залишаємо на 6 годин, щоб крупа розбухла.
- Нарізаємо солоні огірки на великі кубики. Змішуємо їх з гречкою.
- Перець чилі нарізаємо на тонкі кружальця. Додаємо насіння гарбуза.
- Перебиваємо у блендері петрушку разом з сіллю та олією. Повинна бути однорідна суміш. Змішуємо соус з салатом.
За бажанням посипаємо зеленню і подаємо на стіл. Раніше ми розповідали, як приготувати пісні котлети з гречки.