Не викидайте вчорашню картоплю: хитрий спосіб, з яким пюре не відрізнити від свіжого

Читать на русском
Автор
4161
Цікавий лайфхак для розігрівання
Цікавий лайфхак для розігрівання. Фото Freepik

Так смак гарніру збережеться

Ми розповідали, що не варто додавати у фарш для котлет. Тепер ділимось секретом, який допоможе навіть на наступний день їсти смачнюще картопляне пюре.

Всі знають, що саме пюре, яке щойно приготували — ідеально смачне, з ніжною текстурою. А ось розігріти його наступного дня – завдання не з легких. Звичайне розігрівання в мікрохвильовці псує смак і текстуру пюре. Разом із ProstoWay розповідаємо про простий метод, який дозволить розігріти його без втрати смаку.

Що знадобиться:

  • Вчорашнє картопляне пюре
  • Виделка
  • Сковорода
  • Молоко або вершки
  • Вершкове масло

Як розігріти пюре:

Дістаньте пюре з холодильника і дайте йому трохи постояти при кімнатній температурі. Ретельно збийте пюре виделкою, щоб повернути йому повітряну текстуру.

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Влийте на сковороду молоко або вершки. Після цього додайте пюре та вершкове масло. Постійно помішуючи, розігрійте пюре до бажаної температури. Не перегрівайте пюре, інакше воно може стати жорстким і втратити смак. Зніміть пюре з вогню, як тільки воно розігріється.

З цим способом ніхто й не здогадається, що пюре було приготовано не сьогодні. А якщо все ж пюре не хочеться розігрівати, ми розповідали, як перетворити його на смачну страву.