Ідеально навіть для святкового столу: як приготувати квасолю з грибами у вершках
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3189
Ця страва може стати хітом навіть на святковому столі
Якщо у вас вже завершилися ідеї, що приготувати на вечерю, варто згадати про страви з квасолі. Варіантів існує безліч. Сьогодні ділимося найсмачнішим. Цю страву з квасолі та грибів ви захочете готувати щодня.
Для цієї страви краще обрати білу квасолю, а не консервовану. Так вона не втратить свій смак. Рецептом поділилися на klopotenko.com.
Як приготувати квасолю з грибами у вершках
Інгредієнти:
- Біла квасоля — 100 г;
- Вершки 20% — 100 мл
- Білі сухі гриби — 20 г;
- Цибуля — 1 шт;
- Часник — 1 зубчик;
- Вершкове масло — 20 г;
- Сіль, перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Замочуємо квасолю у воді 8-10 годин. Після цього зливаємо воду і пересипаємо квасолю у сотейник. Варимо 50 хвилин.
- Замочуємо у мисці гриби 20 хвилин. Варимо гриби 15 хвилин.
- Нарізаємо цибулю і смажимо на вершковому маслі приблизно 3 хвилини. Вона повинна стати м’якою.
- Додаємо до цибулі гриби і тушкуємо 5 хвилин. Після цього додаємо квасолю і залишаємо ще на 5 хвилин.
- Наливаємо у пательню вершки і тушкуємо до їх загустіння. Додаємо сіль, перець і часник за бажанням.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати салат з червоною квасолею. Ми поділилися смачним весняним рецептом.