Просто змішайте кефір із майонезом – і можна ставити чайник: цей рецепт завжди виручить
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 8339
І до сніданку, і на перекус, і разом хліба до борщу
Без ароматного хліба неможливо уявити нашу кухню. Ми готуємо з ним гарячі бутерброди, додаємо при приготуванні котлет і навіть смажимо з ним незвичайний омлет.
Сьогодні "Бабусині рецепти" діляться простою альтернативою хліба швидкими коржами. Їх можна подавати до улюбленого борщу, і як сніданок або ситний перекус. Цей рецепт виручить вас у будь-якій ситуації.
Як приготувати швидкі коржики для ситного перекушування
Інгредієнти:
- куряче яйце – 1 шт.;
- сіль — 1 ч. л.;
- цукор — 2 ч. л.;
- майонез – 2 ст.
- кефір – 300 мл;
- борошно — 450 г;
- розпушувач – 1 ст. л.;
- олія соняшникова – 150 мл.
Спосіб приготування:
- У миску розбиваємо яйце, солимо, висипаємо цукор і перемішуємо. Туди ж відправляємо кефір, майонез, продовжуємо перемішувати.
- В отриману суміш просіюємо борошно з розпушувачем та руками замішуємо густе тісто. Збираємо його в м’який та еластичний колобок.
- Ділимо колобок на 6 однакових частин. З кожним розкочуємо коржики.
- Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією і викладаємо коржики. Обсмажуємо їх на середньому вогні з боків до золотистої скоринки.
Виходить цілком хороша заміна і покупного, а також домашнього хліба. Спробуйте і переконайтеся самі.