Всі роблять цю помилку: коли насправді перевертати млинець

Читать на русском
Автор
2885
Все залежить від своєчасності перевертання
Все залежить від своєчасності перевертання. Фото reddit.com

Поширена помилка у приготуванні млинців

Ми розповідали, які продукти не варто додавати до котлет, щоб не зіпсувати страву. Тепер ділимось секретом приготування ідеальних млинців.

Правильна тривалість приготування — запорука красивих та смачних млинців. Дуже важливо перевертати кожен млинець вчасно, щоб він не був блідим, недосмаженим або пересушеним. Разом із Pixelinform розповідаємо, як зрозуміти, що млинець готовий до перевертання.

Ознаки, що пора перевертати млинець:

  • Особливі колір та консистенція верхньої сторони, білий колір має повністю зникнути, а рідка частина — загуснути.
  • Краї млинця повинні втратити м'якість.
  • Якщо млинець вільно ковзає по сковороді, його можна перевертати.

Щоб не тратити забагато зусиль, використовуйте лопатку з широким лезом. Перевертайте млинець одним рішучим рухом. В жодному разі не варто натискати на млинець лопаткою, щоб він не порвався.

Дотримуйтесь цих порад, і ваші млинці завжди будуть красивими, золотистими та ніжними. Також ми ділились простими хитрощами, які дозволять приготувати найсмачніші деруни.