Паска буде пишною і ніжною: старовинний рецепт, який точно вийде

Читать на русском
Автор
8431
Нескладно та швидко
Нескладно та швидко. Фото vazhnoznat.com

Відмінно для тих, хто не любить стояти біля плити

Не за горами одне з найбільших християнських свят — Великдень. Кожен кулінар вже шукає різні рецепти випічки, щоб порадувати себе та близьких.

Разом із "Важно знать" поділимося старовинним, але простим рецептом великодньої випічки. Все настільки легко і просто, що з приготуванням впорається навіть кулінар-початківець. Разом з тим, випічка вийде неймовірною — вона точно не розчарує ні вас, ні ваших близьких.

Як просто приготувати смачну паску

Інгредієнти:

  • 400 г пшеничного борошна;
  • 300 г вершкового масла;
  • 250 г цукру;
  • 150 г родзинок;
  • 7 г розпушувача;
  • 200 мл молока;
  • 4 курячі яйця;
  • цедра одного лимона;
  • сіль;
  • ванілін.

Спосіб приготування:

  1. Родзинки ретельно миємо гарячою водою і сушимо його. Додаємо чайну ложку борошна і все ретельно перемішуємо.
  2. В окремій посудині змішуємо цукор з розталим вершковим маслом. Все збиваємо міксером до пишної ваги. Не зупиняючи збивати, по одному додаємо в масу яйця, продовжуємо збивати до однорідного стану.
  3. На дрібній тертці натираємо цедру лимона, відправляємо на цукрову масу. Туди ж відправляємо ванілін, тепле молоко та все перемішуємо.
  4. В окремому посудині змішуємо борошно, сіль та розпушувач, ретельно перемішуємо. В отриману масу додаємо борошно, що просіює, перемішуючи тісто після кожної порції. Туди ж відправляємо родзинки, знову все перемішуємо.
  5. Тісто відправляємо у форми, заповнюючи їх на три чверті від загального обсягу. Випікаємо паски 75 хвилин у розігрітій до 160 градусів духовці при режимі "Верх-низ".

Прикрашаємо паску смачною глазур’ю. Вийде дуже смачно.