Чудова альтернатива паскам: як приготувати особливо ароматний "лінивий" крафін з корицею

Читать на русском
Автор
3010
Такі крафіни будуть не набагато гіршими, ніж класичні
Такі крафіни будуть не набагато гіршими, ніж класичні. Фото guslyanka.com

Ви потратите на цей рецепт зовсім мало часу

Великодній крафін — це чудова альтернатива традиційній пасці. Ми розповідали, як приготувати їх вдалими і м’якими. Але часто буває, що перед святом сил немає, як і часу. В такому випадку вам стане у пригоді лінивий рецепт крафіна.

Готувати такі пасочки швидше, а насолоди не менше. Знадобиться готове листкове тісто. Простим рецептом поділились на порталі SHUBA.

Інгредієнти:

  • 500 г листкового тіста
  • 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії
  • 6 столових ложок вершкового масла (73%)
  • 100 г цукру
  • 1/2 столової ложки меленої кориці
  • 1 куряче яйце
  • 1 столова ложка молока (2,5%)

Спосіб приготування:

  1. Змащуємо форми для кексів олією. Розігріваємо духовку до 180°C.
  2. Змішуємо цукор з корицею. Розморожуємо і розкачуємо листкове тісто в тонкі пласти.
  3. Змащуємо їх розм'якшеним вершковим маслом. Зверху рівномірно посипаємо цукром із корицею.
  4. Закручуємо їх у щільні рулети. Розрізаємо вздовж, щоб вийшли 4 джгути. В свою чергу джгути скручуємо nf викладаємо у форму для кексів.
  5. Збиваємо яйце з молоком. Змащуємо цією сумішшю за допомогою кулінарного пензлика крафіни.
  6. Випікаємо підготовлені крафіни 35-40 хвилин. Дістаємо і охолоджуємо.

Готові крафіни залишиться лише посипати цукровою пудрою та насолоджуватись. Також ми ділились рецептом чудової вологої грузинської паски.