Тарталетки, брускети і капрезе: три ідеї закусок до святкового столу, легкі у приготуванні (відео)

Читать на русском
Автор
1743
Ці закуски дуже апетитні та смачні Новина оновлена 13 квітня 2024, 15:38
Ці закуски дуже апетитні та смачні. Фото instagram.com/anny.cooking

Крабова начинка, рибка та соковите капрезе — від гостей не буде відбою

Необхідно завжди мати під рукою різноманітні холодні та гарячі закуски: або на випадок несподіваних гостей, або — ретельно спланованих заходів. Іноді просто приємно порадувати себе чимось смачним і швидким у приготуванні.

Популярна українська фуд-блогерка Анна anny.cooking поділилася рецептами трьох закусок до святкового столу. Вони дуже прості та швидкі у приготуванні, і як результат — неймовірно апетитні та смачні.

1. Тарталетки з крабовою начинкою

Лаваш нарізаємо квадратами, викладаємо в форми для кексів і запікаємо 7 хв при 180 градусах. Охолоджуємо. Для крабової начинки зʼєднуємо 2 відварені нарізані яйця, 200 г крабових паличок, 1/2 банки кукурудзи, майонез, сіль і викладаємо в тарталетки.

2. Брускети з рибою

Багет нарізаємо невеликими шматочками, підсмажуємо з двох сторін до золотистості. Зʼєднуємо авокадо, крем-сир, лимонний сік, сіль, перець — розминаємо вилкою. Викладаємо на підсмажений багет — намазку, руколу, нарізану рибку та ікру.

3. Капрезе на шпажках

Коктейльні томати розрізаємо навпіл, і нанизуємо на шпажку: 1/2 томату, слайс салямі, моцареллу, помідор, при подачі змащуємо песто.

Як приготувати закуски до свята: відео

Раніше ми розповідали, як приготувати із курячого м'яса рублені котлетки. Страва виходить соковита та дуже смачна.