Приготуйте до Великодня – і без таких ковбасок не обійдеться жодне свято: рецепт без грама м’яса

Читать на русском
Автор
5413
Смачно, соковито, ситно та смачно
Смачно, соковито, ситно та смачно. Фото shuba.life

Усі вгадуватимуть, з чого ці ковбаски

Вважаєте, що до великоднього столу доречні лише пишні пасочки та гарні крашанки? А ось і ні — до свята можна подавати різноманітні рибні страви.

"Телеграф" спеціально для наших читачів знайшов у старовинній книзі "Українські народні страви" незвичайний рецепт ковбасок із… рибного філе. Ця страва не тільки урізноманітнить ваш великодній стіл, але й виручить у випадку, якщо вдома не було фаршу. Ідемо готувати?

Як приготувати рибні ковбаски до великоднього столу

Інгредієнти:

  • рибне філе — 500г;
  • цибуля — 50 г;
  • білий хліб – 50 г;
  • молоко — 100 г;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • перець, сіль — на свій смак;
  • соняшникова олія — 50 г;
  • часник — 50 г;
  • панірувальні сухарі.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, нарізаємо великими шматками. Хліб відправляємо в молоко, щоб він розмок, потім віджимаємо.
  2. Підготовлені інгредієнти разом із рибним філе пропускаємо через м’ясорубку.
  3. В отриманий фарш додаємо яйця, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Формуємо ковбаски довільної форми та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо рибні ковбаски та обсмажуємо їх з обох боків до золотистості.
Рибні ковбаски
Фото: Телеграф

При подачі посипаємо подрібненим часником. Такі ковбаски можна подавати із домашнім хлібом.