Цибуля в колготах та помідори "вгору ногами": незвичайні, але дієві правила зберігання деяких продуктів

Читать на русском
Автор
3056
Прості трюки збережуть свіжість продуктів
Прості трюки збережуть свіжість продуктів. Фото freepik.com

Ви навіть могли не знати про ці нюанси

Правильне зберігання продуктів дуже важливе. Якщо їх дотримуватись, то не доведеться викидати улюблені банани та бігати за ними щодня до магазину.

Разом із "Попоїсти" розповімо про незвичайні способи зберігання деяких продуктів. Вони допоможуть нам зберегти бюджет.

Як зберегти свіжість продуктів

Якщо ви купили велику упаковку салату, можете тепер не перейматися його свіжістю. Допоможе зберегти цей продукт звичайний кухонний рушник.

Для початку слід помити салат, нарізати його невеликими шматочками та викласти на кухонний або паперовий рушник. Далі слід загорнути його, закріпити гумкою та відправити на нижню полицю холодильника. Так він зберігатиметься довше.

Цибулю необхідно зберігати таким чином, щоб забезпечити необхідну циркуляцію повітря. Допоможуть у цьому звичайні капронові колготи тілесного кольору.

Необхідно відправити цибулю в колготи та зв’язувати їх вузликом після кожного овочу. Так він збереже свою свіжість до півроку.

Щоб м’які сири зберігалися довше, необхідно відправити їх у розсіл. Дві склянки води та дві чайні ложки — і така рідина дозволить сиру залишатися свіжим протягом трьох місяців.

Помідори важливо зберігати "догори ногами". Необхідно видалити хвостики та викласти саме таким способом

Щоб у борошні, макаронних виробах і крупах не завелися жучки, відправте в контейнер кілька лаврових листів — більшість комах не в захваті від запаху цієї прянощі. Важливо не забувати міняти листя кожні кілька місяців або після втрати аромату.

Наступний лайфхак стане вам у пригоді влітку, під час сезону кавунів. Якщо у вас залишиться кілька шматочків, потрібно їх нарізати, покласти в друшляк і відправити в холодильник. Це дозволить зберегти фрукт хрустким.

Раніше ми розповідали, як зберегти свіжість авокадо. Вам не доведеться його викидати.