Готується просто, а на смак неперевершено: рецепт запашної картоплі з грибами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2852
Ця страва здивує ваші смакові рецептори
Рецепт ідеальної вечері знайдено. Ця запечена у фользі картопля з грибами змінить ваше уявлення про смак. Ця страва — поєднання поживності та неймовірного смаку, яку точно ваші близькі хотітимуть їсти щодня.
Вам знадобляться кілька простих інгредієнтів та небагато вільного часу. Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина".
Як приготувати картоплю з грибами
Інгредієнти:
- картопля — 3 шт;
- печериці — 500г;
- соняшникова олія;
- цибуля ріпчаста — 1 шт;
- сметана — 200 г;
- вода 50 мл;
- сіль, перець — на свій смак;
- вершкове масло — 70 г;
- часник — 2 зубчики;
- сир напівтвердий — 60 г.
Спосіб приготування:
- Картоплю добре промиваємо та висушуємо за допомогою паперового рушника. Загортаємо у фольгу і ставимо у духову на 50 хвилин.
- Паралельно готуємо начинку. Для цього промиваємо гриби, просушуємо та дрыбно нарізаємо. Кладемо їх на розігріту пательню і чекаємо, поки випарується рідина.
- Нарізаємо цибулю кубиками і додаємо до грибів. Перемішуємо і смажимо до готовності.
- Додаємо сіль, перець, сметану і воду. Перемішуємо і тушкуємо до загущення.
- Дістаємо картоплю з духовки і разом з фольгою розрізаємо кожну навпіл. Кожну половинку рясно змащуємо маслом з часником.
- Грибну начинку викладаємо на кожну половинку. Затираємо сиром і ставимо знову у духовку на 10 хвилин. Страва готова.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати запечену молоду картоплю. Якщо ви шукаєте рецепт простої, швидкої та ситної страви, то цей метод приготування картоплі саме для вас.