Олів'є буде неможливо їсти: помилки, які псують смак салату

Читать на русском
Автор
574
Як приготувати ідеальний салат
Як приготувати ідеальний салат. Фото shuba.life

Помилки, які зіпсують ваш олів'є

Ми розповідали, як приготувати смачний холодець. Тепер розповідаємо, які помилки призводять до того, що Олів’є стає несмачним.

Це улюблений салат багатьох, адже він простий у приготуванні та завжди смачний. Проте, іноді трапляється так, що салат виходить не таким, як очікувалося. Разом з Pixelinform розповідаємо, у чому може бути причина.

Занадто багато майонезу

Це найпоширеніша помилка, яка псує смак салату. Майонез, звичайно, робить олів'є більш ситним, але його не повинно бути занадто багато. Інакше він перекриє смак інших інгредієнтів.

Неякісна ковбаса

Ковбаса – один з головних інгредієнтів олів'є, тому економити на ній не варто. Вибирайте якісну ковбасу з приємним смаком. Якщо ж ви не впевнені у смаку ковбаси, краще відваріть курячу грудку. Це зробить салат не лише смачнішим, але й кориснішим.

Різний розмір інгредієнтів

Для того, щоб салат мав приємну текстуру, всі інгредієнти слід подрібнювати однаково. Орієнтуйтеся на найменший інгредієнт – консервований горошок. Наріжте інші інгредієнти кубиками того ж розміру.

Використовуйте якісні інгредієнти: свіжі овочі, хорошу ковбасу, майонез — і отримаєте смачний салат. Також ми ділились лайфхаком з швидкого чищення риби.