Знає не кожен кулінар: чи змащують паперову форму для пасок

Читать на русском
Автор
1002
Не всі форми потрібно змащувати
Не всі форми потрібно змащувати. Фото goodhouse.com.ua

Секрети приготування смачних пасок

Великдень вже близько, а це означає, що настав час пекти паски. Мало мати перевірений рецепт — варто знати деякі тонкощі випікання.

Традиційно паски випікаються в спеціальних формах, але останнім часом все більшу популярність здобувають паперові формочки. Разом із goodhouse розповідаємо про них.

Паперові формочки мають свої переваги. Зокрема, вони забезпечують рівномірне пропікання паски з усіх боків. Готова паска легко виймається з формочки, не пошкоджуючись.

Вам не потрібно мити форми після використання, просто викиньте їх. Однак багато хто не знає, потрібно чи ні їх змащувати.

Як пекти паски в паперових формах?

Є форми, які потрібно змащувати, і ті, які цього не потребують. Зокрема, якщо ви придбаєте світлі формочки, що мають вигляд провощених — не змащуйте стінки жиром. Однак дно все ж краще змастити.

Пекти паски в паперових формах дуже просто. Однак не варто забувати, що ваші формочки зроблені з паперу. Контролюйте температуру, і не виставляйте її понад 200°C, щоб папір не підгорів. Тим паче, що переважно паскам і не потрібні такі високі температури.

Паперові формочки для пасок — це зручний, практичний та екологічний спосіб спекти смачні та красиві паски. Ми ділились рецептом красивої паски на заквасці.