Ідеально після пасхального застілля: такий легкий супчик приготуєте на раз-два
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 914
Справжнє полегшення після святкового смакота
Фарбування, пишні пасочки і ароматна буженина — від цих смаколиків на великодньому столі неможливо втриматися. І ось після свят хочеться чогось простого та смачного.
Тому разом із "Бабусиними рецептами" розповімо, як приготувати легкий та смачний курячий супчик без засмаження та картоплі. Навариста, в міру густа і дуже ароматна страва припаде до душі всім. Готувати його одне задоволення, а сім’я з’їсть його на ура.
Як приготувати курячий суп
Інгредієнти:
- вода – 1.2 л;
- стегна курячі – 300 г;
- вермішель – 70 г;
- пучок зелений
- морква – 70 г;
- цибуля — половина;
- сіль та спеції — за смаком;
- лавровий лист — 1-2 шт.
Спосіб приготування:
- Курячі стегна ретельно миємо під проточною водою. Відправляємо в каструлю, заливаємо водою, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Солимо, забираємо пінку і варимо до готовності.
- Готове м’ясо дістаємо з каструлі, даємо йому охолонути і відокремлюємо кістки. Прибираємо також шкірку, а м’якуш розбираємо на волокна.
- Чистимо цибулю та моркву. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву — соломкою. Відправляємо в киплячий бульйон разом з вермішеллю, підготовленим м’ясом та нарізаною зеленню.
- Додаємо в каструлю улюблені спеції, лавровий лист, варимо близько 2 хвилин і вимикаємо вогонь. Даємо настоятися страві під кришкою протягом 5 хвилин.
Готовий суп подаємо з домашнім хлібом. Смачного.