Котлети, сирники та навіть піца: один інгредієнт, який і так є на вашій кухні, покращить ваші страви в рази

Читать на русском
Автор
Звичайний продукт зробить страви кращими
Звичайний продукт зробить страви кращими. Фото shuba.life

Секрети манної крупи

Ми розповідали, як підготувати листя на голубці без варіння. Тепер ділимось лайфхаком, який здатен покращити чимало ваших страв.

Манка — це не просто інгредієнт для каші! Її можна використовувати для покращення смаку та текстури багатьох страв. Разом з "Порадницею" ділимось кількома цікавими та ефективними способами її використання.

Хрустка скоринка на котлетах

Паніруйте котлети манною крупою замість борошна. Це гарантує рівномірну та хрустку скоринку, яка не злипнеться.

Протипригарне покриття

При випіканні пирогів посипте дно форми манною крупою замість пергаментного паперу. Це запобігає прилипанню випічки до форми.

Ідеальне тісто для піци

Додайте трохи манної крупи до борошна при розкачуванні тіста для піци. Це робить тісто більш еластичним, воно не липне до столу і краще формується.

Пухкі сирники

Замість борошна додайте трохи манної крупи до тіста для сирників. Це робить їх більш пухкими, ніжними та повітряними.

Експериментуйте з манною крупою, і ви будете приємно здивовані тим, як вона може покращити ваші улюблені страви. Також ми розповідали, які дії псують смак шашлику.